Idi na sadržaj
Proizvodni program
Vanjska drvena vrata...
Ulazna vrata ostavljaju prvi utisak stoga su važan detalj svakog objekta, iznimno je važno da istovremeno zadovoljavaju kvalitetom kao i estetikom kako bi se uklopila u ostatak vanjskog izgleda doma.

Prednosti drvenih vrata su mnogobrojne, osim što je prirodni materijal te kao takav pozitivno djeluje na zdravlje, u dom unosi osjećaj topline te je izvrstan izolator topline i zvuka.

Kao materijal, drvo je jako podatno, moguće ga je obraditi u raznim oblicima pa može pratiti svaku Vašu ideju i želju. Iako se ulazna vrata, uglavnom, izrađuju od punog drveta, po želji, mogu biti i u kombinaciji sa ostalim materijalima kao što je na primjer staklo ili kovani okov.

Za Vas možemo izraditi jednokrilna ili dvokrilna vrata, kombinacije fiksnog i zaokretnog krila, a prilikom izrade vanjskih vrata potrebno je obratiti pažnju i na sigurnosni aspekt, stoga osim što mogu biti jednostavna, prema želji, moguće ih je opremiti sigurnosnom bravom i kvakom kao i protuprovalnim cilindrima te na taj način postići višu razinu sigurnosti.

Ulazna vrata izrađujemo iz više vrsta biranog drva (hrast/jela/ariš), a odabir vrste drveta, boje i dizajna ovisi isključivo o Vašim željama.
Proizvodnja vanjskih drvenih vrata, stolarija "Trope"
Unutarnja drvena vrata...
Sobna vrata, osim primarne funkcije da razdvajaju ili čak povezuju dvije prostorije, također su i važan dekorativni element s kojim je moguće naglasiti određeni stil unutarnjeg uređenja, primjerice izborom klasičnog / tradicionalnog stila naglašava se toplina i romantika dok sobna vrata sa ugrađenim staklenim elementima imaju moderan karakter, propuštaju svjetlo i čine prostorije osvjetljenijima.

Sobna vrata izrađujemo prema Vašim željama, mogu biti puna, jednokrilna, dvokrilna, zaokretna ili klizna, jednostavna, sa više detalja za postizanje rustikalnog stila, sa masivnim ukladam ili staklenim dijelovima za moderniji stil.

Drvena vrata koja izrađujemo zrače toplinom, a zbog mnogobrojnih prednosti drva kao prirodnog materijala pozitivno djeluju na zdravlje kao i na okoliš.
Proizvodnja unutarnjih drvenih vrata, stolarija "Trope"
Adresa:
Narodnog oslobođenja 24,
51306 Čabar
Radno vrijeme:
Pon - Pet 6:00-14:00
Povratak na sadržaj